A FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN 9 ELŐNYE
A VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁNNAL SZEMBEN

Mindannyian fázunk télen. A téli fűtés megoldása nagyon sok családnak jelent problémát, nem feltétlenül csak anyagi értelemben. Hiszen a biztonsági szempontok vagy a hatékonyság például a tehetősebb családoknak is éppen olyan fontosak. A faelgázosító kazán egy forradalmian új, magyar módszer a fűtési szezonnal járó kellemetlenségek mérséklésére.

Lássuk, miért jó a faelgázosító kazán, mitől lesz versenyképesebb például a vegyes tüzelésű kazánnál:

1., Rendkívül alacsony, bevezető ár. A faelgázosító kazán most nagyon kedvező áron érhető el, ez által pedig biztosan a leginkább kedvező megoldás anyagilag. Ha éppen olyan helyzetben vannak, hogy a „piszkos anyagiak” a legfontosabbak, akkor nem is érdemes tovább keresgélni, hiszen a leginkább költséghatékony módszer biztosan a faelgázosító kazán lesz.

2., Nagyon magas hatásfok. A faelgázosító kazán hatásfoka 86,46%, ezzel pedig minden versenytársát megelőzi.

3., Átkapcsolási lehetőség. A vegyes tüzelésű kazánokat sokan azért szokták választani, mert lehetséges benne eltüzelni az éghető háztartási hulladékot. Nos, erre a célra alakították ki a faelgázosító kazánok gyártása során az átkapcsolási lehetőséget, melynek segítségével hagyományos üzemmódba kapcsolható a faelgázosító kazán. Így a faelgázosító kazán is alkalmas lesz arra, hogy eltüzeljük benne a hulladékot.

4., Nem tud elromlani. A faelgázosító kazánokban nincsen semmilyen elektronika, de még ventilátort sem használ, így minimalizálva az esélyét annak, hogy javításra legyen szükség.

5., Kicsi a huzatigénye. A faelgázosító kazán nem igényel túl nagy huzatot. Ezzel nem csak a hőérzetünket javítja, hanem azt is lehetővé teszi, hogy akár hagyományos kéménybe is beköthessük.

6., Hosszú élettartamú. A faelgázosító kazánok hosszú élettartamára nem csak a kiváló minőségű alapanyagok és a forradalmi fejlesztések jelentik a garanciát, hanem például az a tény is, hogy a tűztér rostély 10 mm-es acélból készül, mely rendkívül jól tűri a hőingadozásokat.

7., Biztonságos. A fatüzelésű kazánok biztonságát tovább fokozhatjuk, hiszen lehetséges hozzá egy vészhűtő kört rendelni. Áramszünet esetén a vészhűtő kör elindul, így a kazán automatikusan elkezdi hűteni magát, ezzel megakadályozva a felforrósodást. A vészhűtő kör segítségével a faelgázosító kazánt egyaránt lehetséges nyitott és zárt rendszerbe is kötni.

8., Energiatakarékos. Amennyiben puffertartályt használunk hozzá, a faelgázosító kazán energiatakarékossága tovább növelhető.

9., Magyar. Ami magyar, az pedig csak jó lehet, mint tudjuk. A faelgázosító kazán esetén pedig kivételesen nem csak a szabadalom magyar, amit valaki megvett külföldön, hanem a tervezői olyannyira megbíztak ebben a pompás találmányban, hogy vették a bátorságot, és belefektették a pénzüket a gyártásba és a fejlesztésbe is. Így a faelgázosító kazán nem csak magyar találmány, de magyar gyártmány és magyar fejlesztés is.

Láthatjuk tehát, hogy milyen nagyszerű megoldást jelent a fűtéshez a faelgázosító kazán, hiszen ez a csodálatos vívmány minden család otthonát melegebbé, ezáltal meghittebbé és szeretetteljesebbé varázsolja. Szerezzen be Ön is egy faelgázosító kazánt az otthonába, hogy Ön és családja is nagyobb melegségben élhesse a téli mindennapokat!